体 育 俱 乐 部
GT网球队 GT羽毛球队排球天地乒乓天地GT游泳队足球天地篮球天地GT保龄球队
已列为采用未来既未来---------------吾家有女初长成
豆腐咸鱼杏仁霜 (该角色不再存在)
12/16/2007 5:02:00 PM (#526604)
今日去左海珠既新主场打球,系圣诞后复出同大家打波波既第一场。依照惯例,迟到一下,夹钱一样既传统。我又黎帮手A钱啦!!!见到熟悉既朋友,陌生既朋友,仲有山顶既朋友。

人地话世界真系小小小,尼句话认真无错。我居然系球场撞到邻居两父女,阴公,两个人球技都相当了得,于是相约较量,惨败!!!虽然妹妹仔读紧初三,但系人地系广州市第6名波,排埋距个启蒙老豆,对付我梗系无问题啦。惨得过个波次次来到我度就失分。体黎自从两年前,同读紧初一既妹妹仔交手后,距又犀利左啦。生得靓就算啦,打波仲要感犀利,死咯,万一第日嫁个好老公,感真系眼红死我啦。

经过大打击之后,真系觉得要好好反省下自己。虽然话同一点感觉真系5系好夹,所以输,但系自己肥左3斤,移动慢左的确系事实。我要减肥啊

今次临走仲好大意,漏左个水壶舞罗,好彩及时联系香蕉先生,舞重现当年围巾失踪既悲剧。新场地都几OK,但系d姨妈姑姐比较多啊,打波果阵系度打打闹闹,响彻全场,够晒市井!!!!

我觉得个场都OK啦,而且好似平过旧时果个。大家多D来打啊,尤其系果d想见多我几面果d啊

昨日,披着一头散发刚考完雅思既我,低调感出现系海猪个双打冬季赛场度观战。

现场劲多人,有熟既5熟既,好多人都好耐舞见啦,见到大家都安好,真系好,尤其当然我见到岁月都系大多数既面上留下痕迹既时候,心里那股欢喜劲儿就甭提啦

体来都系有keep好过舞keep,虽然我稍微肥左d d,但系我会努力踢走肥肉既,恢复翻昔日玲珑有致既身材。

赛场上战况其实都比较激烈,大家实力都好鬼接近,你来我往感好多拍,对于已经旧疏战阵既我而言,真系为距地紧张。心里觉得,死咯,点解条条友都周身肌肉嘎,个大腿等于我两个个手臂,有d恐怖!请大家不要健身过度,变成怪兽身形啊!!!!

荒废好耐既不止系我既球技,仲有我最为自豪既charming grace,因为太耐无用啦,所以见到d心仪既对象都手足无措添。

系啦,感耐舞出现,发现某些人,如***大叔啊,素质仲系舞咩提高啊,居然将街舞理解为系条街度跳芭蕾舞啊。仲系啊,有某区前队长居然随地丢桔皮啊,系我执翻嘎扎。仲有某个貌似好高既人问我距离个发型得5得啊,阴公啊,哥哥仔,你来来去去都飞短发,又咩变化波。你话长发大波变细波就话有问下姐。仲有啊,我发现一条传到满天飞既新闻背后既真相。而且有许多面部皮肤貌似火星坑既人,居然一d改善都舞,令我怀疑距既皮肤有无新陈代谢。最后请腿部毛发比较稀疏既人5好刺激我以及打击我与基因抗争既热情。

阿蕉居然5记得我有几耐无来,体来真系太耐舞出现啦,圣诞节之后争取多d同大家见下。

希望既我未来既未来,大家可以keep in touch啦,系啦,我衣架系single & available啊,大家识做啦

附件:照片 003.jpg

感多位,无错,又系我,你地之所以感频密见到我既原因,绝对5系因为我发姣,想稳男人,系因为尼个体育俱乐部版既同志最近都5中意抒发自己既情怀,而感岩我又有比较情感要宣泄而已。

本周三,去左海珠个场打波,出奇感多人,可能大家都见到我报名,特意黎体我(自我美好幻想中)。我仲谂住海珠人气下滑,可以打多几次,点知当晚既人数实在令我美梦落空。

打左几场,稳翻些少感觉,跟住比阿蕉逼问复出打波既原因。问黎都晒气既,5通挂住你咩,谂都知啦,哥哥,就快夏天啦,5做d运动点瘦身啊,5瘦身点着hotshot啊。

阿蕉条友真系感耐舞见都仲系感妒嫉我,跟住仲晒我两张帖,话我自己捧自己场,顶帖。哥哥啊,有点击你体噶,千几两千点击,边个感得闲作假啊?无可否认,老男人既妒嫉正如距面上既皱纹,量多度深。

值得批评既****大叔,我真系发现次次同距排档双打都输噶,无论对手系咩水平。好心你啦,我5系你杯茶,同我一起打斗5使感留力噶嘛。同靓仔打果阵又5见你输,真系大细超。

留意左几次需要指出既一样也系龟龟着海珠橙色队服果阵将全部纽都扣上,显得个人更加瘦,肥人可以参考,不过5适用果d想show肌肉同胸毛既人。

同时好感激果晚护送我翻屋企既骑士先生,个名就5讲啦。夜麻麻认真辛苦你。

仲有虽然阿蕉嫉妒我,但系舞嫉妒我个水壶,可爱水壶失而复得,多谢晒你波!!
由 豆腐咸鱼杏仁霜 修改过/ 2008-3-3 1:57:31
点击统计:12827
12/16/2007 6:51:00 PM (#9292663)
冬眠状态通行证 嘉嘉减减

级别:8
诞生:8/29/2006
凌晨4点几,豆腐接近崩溃状态,果时一D都唔charming啵~
12/16/2007 9:39:00 PM (#9293537)
豆腐咸鱼杏仁霜 该角色已不存在
  。你应该好清楚,因为我当时系素面朝天,而且还要将头发拨起,所以舞平时感shining
12/16/2007 10:09:00 PM (#9293641)
Pumadeng 该角色已不存在

甘我charm五charming啊?

果晚无去到真系走宝啦。咔咔
12/16/2007 11:03:00 PM (#9293984)
5得,我家居个look系国家机密,classified & confidential.

杰杰当然charming,不过我地charming个feature5一样,我系elegant grace啊嘛
12/17/2007 1:16:00 PM (#9296369)
夏日柠檬 该角色已不存在
是谁来的....? 期待-ing
12/17/2007 10:37:00 PM (#9298862)
冬眠状态通行证 再见野百合

级别:35
诞生:10/13/2006
( 引用回贴 #9296369 ) 夏日柠檬 :
是谁来的....? 期待-ing

跟你正好一对!
12/17/2007 11:57:00 PM (#9299121)
黄金通行证 菲迷一族

级别:51
诞生:2/9/2005
( 引用回贴 #9298862 ) 再见野百合 :
  跟你正好一对!

12/18/2007 1:15:00 AM (#9299547)
夏日柠檬???我成日比人吃嘎,呵呵
12/20/2007 12:14:00 AM (#9308702)
天蝎^^ 该角色已不存在
( 引用回贴 #9298862 ) 再见野百合 :
  跟你正好一对!

满天纷飞豆腐花
一地布满柠檬夏
12/20/2007 2:45:00 PM (#9311261)
熊仔帽 该角色已不存在
( 引用回贴 #9308702 ) 天蝎^^ :
满天纷飞豆腐花
一地布满柠檬夏

满天纷飞豆腐花
一地布满柠檬夏
欲知对方谁人也
柠檬汁蒸豆腐喳
12/20/2007 9:30:00 PM (#9312891)
又有滋事分子来骚扰姿色分子啦!!!!
12/22/2007 11:38:00 PM (#9323192)
( 引用回贴 #9311261 ) 熊仔帽 :
满天纷飞豆腐花
一地布满柠檬夏
欲知对方谁人也
柠檬汁蒸豆腐喳

12/22/2007 11:40:00 PM (#9323196)
满天纷飞豆腐花
一地布满柠檬夏
欲知对方谁人也
柠檬汁蒸豆腐喳

12/24/2007 7:15:00 AM (#9328286)
Bernardo 该角色已不存在
呵呵,豆腐真系搞笑
12/24/2007 3:29:00 PM (#9330207)
Pumadeng 该角色已不存在

你果晚有无收获呢?我无去到。哈哈
12/24/2007 5:10:00 PM (#9330556)
事实证明,系冬至露背5一定系明星既专利。
12/25/2007 1:37:00 AM (#9332384)
冬眠状态通行证 熊卫兵

级别:54
诞生:4/16/2004
至charm都系你啦。。。腐腐小姐。。

long time no see了,want to see see u啊。。。

几时来visit下芳村个场,为芳村场add color啊?

very期待你个deep V look啊。。。
最后由 熊卫兵 修改过/ 2007-12-25 1:39:45
12/25/2007 3:52:00 AM (#9332659)
冬眠状态通行证 阿强

级别:61
头衔:羽毛球海珠分队名誉队长
诞生:1/15/2004
满天纷飞豆腐花
一地布满柠檬夏
欲知对方谁人也
柠檬汁蒸豆腐喳

哈哈……
12/25/2007 4:39:00 PM (#9334760)
无问题啊,我会多d  show  up
12/25/2007 5:52:00 PM (#9335197)
给亲爱的万人景仰的耶稣先生:

Joyeux noel.

Merry Christmas.

圣诞快乐。

我知道你是圣经来的朋友,但是我不会说圣经话呢,所以只好尽我可能法文、英文、中文也说上。

希望你能够听得懂然后命令你的好伙伴那个叫"圣诞"的老人从我家的坑渠爬下来送我小礼物啦。

哈。

题外话,可惜我今天异常的运滞。

逼巴士的时候被一个婆婆用力的一脚踩在我的小脚丫上。

好吧,它就这样扭伤了。

婆婆,你好样的。

然后下车的时候我那个装着我的爱心小便当的IT纸袋破了。

我的爱心小便当顺便就"花啦啦"的滚下来。

OH,non.

我的饭没了我的饭没了我的饭没了我的饭没了。

随后身后一个善良的女子拍一拍我的肩膀说到:"啊,我正想提醒你你的袋破了,可是却来不及了。"

我确实打从心底里感谢这个善良又漂亮的女子,但为什么我又有一点觉得你是在落井下石呢。

...

大家  嘛你姑死马死
12/25/2007 9:59:00 PM (#9336393)
冬眠状态通行证 华大叔

级别:21
诞生:8/19/2007
投诉我?竟然说我。。。。不过好搞笑啊!
12/26/2007 11:03:00 PM (#9341562)
投诉你,5算啊嘛。话下你姐!你系芳村队长,都系归我管嘎,呵呵
12/28/2007 9:04:00 AM (#9348767)
黄金通行证 gulu

级别:75
诞生:12/21/2003
腿部毛发比较稀疏既人又点呢?
12/28/2007 10:48:00 PM (#9352569)
小海(二奶) 该角色已不存在
妹妹,我来支持你了
12/29/2007 6:31:00 PM (#9356943)
多谢,姐姐来支持!!!

无论脚毛稀疏既朋友,脚毛浓密既朋友定系无脚毛既朋友,2008年快乐啊!!!!
12/31/2007 10:20:00 AM (#9366288)
冬眠状态通行证 华大叔

级别:21
诞生:8/19/2007
( 引用回贴 #9356943 ) 豆腐咸鱼杏仁霜 :
多谢,姐姐来支持!!!

无论脚毛稀疏既朋友,脚毛浓密既朋友定系无脚毛既朋友,2008年快乐啊!!!!
[
应用得很肉酸!
12/31/2007 11:16:00 AM (#9366490)
冬眠状态通行证 东山少爷

头衔:文河专栏写手
诞生:8/21/2003
“我发现一条传到满天飞既新闻背后既真相”
系咩新闻来噶?八来听下?
12/31/2007 11:18:00 AM (#9366498)
冬眠状态通行证 东山少爷

头衔:文河专栏写手
琴日打球噶阵,大家一致公认你有棚牙,推荐你过去咬佢地,你又唔去?!

下次如果豆腐再遇到邻居噶个初女,麻烦介绍认识吓。
1/1/2008 12:47:00 PM (#9372515)
人地打到你死下死下阿
1/4/2008 10:27:00 AM (#9388978)
大家要继续支持海珠个新场啊
1/18/2008 10:42:00 PM (#9475845)
冬眠状态通行证 radio

级别:38
几时比我新LOOK我睇下姐
1/20/2008 2:21:00 AM (#9482014)
冬眠状态通行证 新力

级别:5
诞生:6/22/2007
文笔流畅,系八婆周刊的未来主力编辑。
1/20/2008 11:16:00 AM (#9483119)
我d文笔就梗系流畅啦,晒气,有人文笔5流畅嘎???东少啊???
1/23/2008 1:15:00 PM (#9503249)
冬眠状态通行证 brianlei77

级别:1
心情好差,但是看翻豆腐的文章还是笑了回来。好搞笑,多谢你稀泥文章!几好!极好!
1/24/2008 2:19:00 AM (#9508127)
好开心,自己写既也可以帮到你,其实写尼篇文章既时候,我既生活都面临紧好大既挑战,但系人总要向前看嘎嘛,所谓希望在明天
1/25/2008 8:21:00 AM (#9514940)
一期一会99 该角色已不存在
1/25/2008 3:34:00 PM (#9517876)
近来天气劲冻!!!!
2/8/2008 2:02:00 PM (#9578072)
懒训猪 该角色已不存在
活宝,呵呵
2/8/2008 3:53:00 PM (#9578240)
冬眠状态通行证 再见野百合

级别:35
诞生:10/13/2006
( 引用回贴 #9578072 ) 懒训猪 :
活宝,呵呵

也是咱们芳村的镇村之宝啊!
2/18/2008 2:28:00 PM (#9615674)
夏历 该角色已不存在
支持一下
2/18/2008 2:50:00 PM (#9615797)
夏日柠檬 该角色已不存在
( 引用回贴 #9299547 ) 豆腐咸鱼杏仁霜 :

边个吓你,你同我讲...
2/19/2008 2:35:00 AM (#9618562)
同你讲有用咩???
2/19/2008 8:20:00 PM (#9621752)
冬眠状态通行证 ^光头仔^

级别:51
诞生:7/9/2004
天阿,海珠有新场啦????睇来已经太耐无蒲头了
2/19/2008 11:04:00 PM (#9622146)
感就快d来体下啦
3/6/2008 3:25:00 PM (#9700974)
普通通行证 f226

级别:34
留下痕迹
3/7/2008 6:01:00 PM (#9707095)
冬眠状态通行证 ★咒☆

级别:22
诞生:10/22/2004
几好啊
8/25/2008 10:02:00 PM (#10546101)
冬眠状态通行证 中年的方胜

级别:59
诞生:10/3/2006
支持一下
8/26/2008 2:17:00 AM (#10549191)
冬眠状态通行证 若雨

级别:99
诞生:2/15/2005
和小女子~
8/26/2008 2:18:00 AM (#10549199)
冬眠状态通行证 若雨

( 引用回贴 #9299547 ) 豆腐咸鱼杏仁霜 :

越来越不明白了~
8/26/2008 2:18:00 AM (#10549205)
冬眠状态通行证 若雨

满天纷飞豆腐花
一地布满柠檬夏
欲知对方谁人也
柠檬汁蒸豆腐喳

好玩~