栏目导航:熊猴蜜友 | 返回熊猴别苑

版主推荐=1好久沒有交友了無聊玩玩,加新相~
肥英英 (该角色不再存在)
2/9/2007 7:33:00 AM (#442720)
点击统计:53319
3/28/2007 1:39:00 PM (#8101218)
phevos 该角色已不存在
你算可爱的哦
3/31/2007 7:48:00 AM (#8118322)
肥英英 该角色已不存在
( 引用回贴 #8101218 ) phevos :
你算可爱的哦

thx
3/31/2007 6:17:00 PM (#8121594)
紅綠燈 该角色已不存在
( 引用回贴 #8090777 ) njvictor :

問下GARRET有冇興趣一齊曬?~hahaha

甘你問下lo`
3/31/2007 6:47:00 PM (#8121766)
紅綠燈 该角色已不存在
( 引用回贴 #8097318 ) seven猪 :
乜我讲好多咩...

起码系广州我唔识几个啦!

甘你係咪識好多其他中意獁騮既熊~?
3/31/2007 11:05:00 PM (#8123000)
seven猪 该角色已不存在
( 引用回贴 #8121766 ) 紅綠燈 :

甘你係咪識好多其他中意獁騮既熊~?

我E 都变咗熊啦...不过我识D熊都系中意猴的...死啦...
4/1/2007 2:07:00 AM (#8123944)
冬眠状态通行证 njvictor

级别:21
诞生:8/3/2005
( 引用回贴 #8123000 ) seven猪 :
我E 都变咗熊啦...不过我识D熊都系中意猴的...死啦...

熊??你有几重啊?~
4/1/2007 11:41:00 AM (#8125592)
( 引用回贴 #8123944 ) njvictor :

熊??你有几重啊?~

174/78
4/1/2007 4:43:00 PM (#8127368)
肥英英 该角色已不存在
( 引用回贴 #8121594 ) 紅綠燈 :

甘你問下lo`

问咩阿?
4/1/2007 7:10:00 PM (#8128099)
紅綠燈 该角色已不存在
( 引用回贴 #8123000 ) seven猪 :

自爆la~甘你既意思係未變chub~之前就識好多人啦~
鬼拍后尾枕la~
4/1/2007 7:12:00 PM (#8128107)
紅綠燈 该角色已不存在
( 引用回贴 #8127368 ) 肥英英 :
问咩阿?

njvictor問你同唔同詎一齊曬月光喔??
4/1/2007 10:58:00 PM (#8129838)

( 引用回贴 #8125592 ) seven猪 :
174/78

有muscle就小bear...
冇嘅話~米chubby~~78kg...頂多係細chub....
唔明E D人鬱D就話自己係熊~~~
holy shxt
4/1/2007 10:59:00 PM (#8129848)

( 引用回贴 #8127368 ) 肥英英 :
问咩阿?

曬啊~曬啊~~~wahahahaha
4/2/2007 4:45:00 PM (#8134606)
( 引用回贴 #8129838 ) njvictor :

冇嘅話~米chubby~~78kg...頂多係細chub....
holy shxt

我都唔想嘎...我觉得100kg以上先算熊...不过果日打波比人叫肥仔...其实我都唔觉得自己肥...
4/2/2007 4:46:00 PM (#8134610)
( 引用回贴 #8128099 ) 紅綠燈 :

自爆la~甘你既意思係未變chub~之前就識好多人啦~
鬼拍后尾枕la~

我QQ比人偷咗啊!E 没晒啦!
4/2/2007 7:25:00 PM (#8135428)
冬眠状态通行证 礼W

级别:18
诞生:3/26/2007
C可爱小熊
4/3/2007 5:06:00 AM (#8138058)
肥英英 该角色已不存在
Victooooooooooooooorrrrrrrrrr

seven猪我细佬来的,放距一马啦~~

4/3/2007 11:43:00 AM (#8139334)

( 引用回贴 #8138058 ) 肥英英 :

GARRET
橙色果句好似唔應該係同我講喔~~~

至于剩低果D我勉强接受啦~wahahahaha
最后由 njvictor 修改过/ 2007-4-3 11:44:35
4/3/2007 2:36:00 PM (#8140515)
( 引用回贴 #8138058 ) 肥英英 :

咪系!佢虾我!...
4/4/2007 4:37:00 AM (#8144724)
肥英英 该角色已不存在
你地两个虾我,我最惨
4/4/2007 11:38:00 AM (#8145881)

( 引用回贴 #8144724 ) 肥英英 :
你地两个虾我,我最惨

有咩?~冇啊~要蝦都等你翻黎先啦~haha
4/5/2007 12:34:00 PM (#8152285)
紅綠燈 该角色已不存在
( 引用回贴 #8134610 ) seven猪 :
我QQ比人偷咗啊!E 没晒啦!

都话你以前识好多人噶啦~人小小咪应佐讵咯~
4/5/2007 12:37:00 PM (#8152311)
紅綠燈 该角色已不存在
( 引用回贴 #8129838 ) njvictor :

holy shxt

无办法~依D咪叫做过分自信咯~
4/5/2007 12:38:00 PM (#8152316)
紅綠燈 该角色已不存在
( 引用回贴 #8139334 ) njvictor :

GARRET
橙色果句好似唔應該係同我講喔~~~

至于剩低果D我勉强接受啦~wahahahaha

你就爽啦~
4/5/2007 12:41:00 PM (#8152337)
紅綠燈 该角色已不存在
( 引用回贴 #8134606 ) seven猪 :
我都唔想嘎...我觉得100kg以上先算熊...不过果日打波比人叫肥仔...其实我都唔觉得自己肥...

系咯~你自己都唔觉得~甘你前边D贴就唔好话自己肥~前言不搭后语~
4/5/2007 1:20:00 PM (#8152515)
绝楼可青雨衣梦寒若雨九妹 该角色已不存在
好帅哦
4/6/2007 12:23:00 AM (#8156529)
乜E D哥哥都甘恶嘎.....
4/6/2007 11:54:00 AM (#8158552)
小熊熊 该角色已不存在
晕成个死乸型甘噶!!
4/7/2007 7:06:00 AM (#8163872)
肥英英 该角色已不存在
( 引用回贴 #8158552 ) 小熊熊 :
晕成个死乸型甘噶!!

唔系“成个”死乸型甘,我直头系个死乸型

无论你系中意比人叼后栏既“肛门”小熊熊定系中意叼人屎眼的“小”熊熊,我想讲你听,你闹人死乸型既时候唔该o念吓D闹我地死gay西既直人。

你讲野可以讲到好难听,但实际上你唔尊重既只不过系你自己。

借这个机会我想回应一下上面评论我C的人,我的确C, 看完不喜欢当然有权掠过。我想说的只不过是,彩虹旗之所以有这么多颜色,因为同志里面有C的,有不C的,有各个职业的人,有变性,有女装爱好,有sm, 有恋脚等等。如果阁下不能够坦诚接受这些各样的人,那么请不要埋怨那些不接受同志的异性恋,也没有资格去羡慕外国开放的风气。
最后由 肥英英 修改过/ 2007-4-7 7:14:06
4/7/2007 10:29:00 AM (#8164368)
冬眠状态通行证 windline

级别:50
诞生:3/29/2007
太中性了。。。。无感。。。。。。
4/8/2007 1:34:00 AM (#8169137)
冬眠状态通行证 低B熊

级别:49
诞生:8/21/2003
calm down man,D人无口德唔使理佢。。。
比花花你。。。
( 引用回贴 #8163872 ) 肥英英 :

无论你系中意比人叼后栏既“肛门”小熊熊定系中意叼人屎眼的“小”熊熊,我想讲你听,你闹人死乸型既时候唔该o念吓D闹我地死gay西既直人。

借这个机会我想回应一下上面评论我C的人,我的确C, 看完不喜欢当然有权掠过。我想说的只不过是,彩虹旗之所以有这么多颜色,因为同志里面有C的,有不C的,有各个职业的人,有变性,有女装爱好,有sm, 有恋脚等等。如果阁下不能够坦诚接受这些各样的人,那么请不要埋怨那些不接受同志的异性恋,也没有资格去羡慕外国开放的风气。

4/8/2007 1:46:00 PM (#8171458)
哈虽然你眼皮没我双,不过我唔觉得你C窝...
4/8/2007 1:51:00 PM (#8171502)
靓靓の神薹桔 该角色已不存在
间房甘乱嘎~!!!不过人好可爱
4/8/2007 2:17:00 PM (#8171680)

講得好啦~唔使講其他嘢~送花!!!!!!

4/8/2007 6:23:00 PM (#8172929)
紅綠燈 该角色已不存在
( 引用回贴 #8171680 ) njvictor :
講得好啦~唔使講其他嘢~送花!!!!!!

唔洗多講~雖然我送咗好多花~但我繼續送花~
最后由 紅綠燈 修改过/ 2007-4-8 18:24:54
4/8/2007 9:35:00 PM (#8173998)
我都有送嘎!!!
4/12/2007 5:38:00 AM (#8196753)
肥英英 该角色已不存在
张贴已经洪水泛滥....
4/12/2007 11:53:00 AM (#8197890)

( 引用回贴 #8196753 ) 肥英英 :
张贴已经洪水泛滥....

哇~咁就近lar~
4/22/2007 6:18:00 PM (#8256849)
笨笨猴 该角色已不存在
哎呀...哎呀...呵呵~~
4/22/2007 6:51:00 PM (#8256979)
冬眠状态通行证 我只爱胖哥

级别:18
诞生:3/15/2006
可爱的小熊,喜欢
4/23/2007 10:11:00 AM (#8259873)
冬眠状态通行证 有阳光就灿烂gz

级别:41
诞生:6/16/2005
好可爱的小熊唉。/
5/26/2007 11:41:00 AM (#8423498)
冬眠状态通行证 小马仔

级别:11
诞生:1/14/2007
好Q啊
5/26/2007 11:57:00 AM (#8423583)
春天屋檐 该角色已不存在
房间里面太乱了,实在是不赶恭维!收拾一下房间吧,奶油小弟!
8/7/2009 6:32:00 PM (#12635029)
冬眠状态通行证 710219

级别:36
诞生:8/16/2007
支持
7/27/2010 9:47:00 PM (#13792776)
冬眠状态通行证 biggreybear

级别:16
诞生:5/31/2010
稀饭
7/28/2010 1:52:00 PM (#13794547)
冬眠状态通行证 710219

级别:36
诞生:8/16/2007
支持
7/28/2010 2:32:00 PM (#13794701)
白金通行证 风雨同行

级别:33
诞生:3/3/2005
呆了,给你30分!
7/28/2010 2:37:00 PM (#13794718)
Saidy 该角色已不存在
cute
7/28/2010 3:41:00 PM (#13794945)
冬眠状态通行证 缘定中年

诞生:3/25/2010
那个是不是挎包啊,挎那种有种怪怪的感觉,貌似一看就知道你是GAY
7/28/2010 4:23:00 PM (#13795042)
冬眠状态通行证 leemo2007

诞生:3/3/2007
人长相很不错,可是那个挎包的姿势。。。。。。路过路过
1/30/2012 3:55:00 PM (#15027115)
达达 该角色已不存在
天菜···很喜欢挖···希望留个联系方式··