一起疯  一起乐  一起怀念从前  一起憧憬未来  就在疯语轩

[1]
已列为采用~与爱情无关~
1/18/2012 9:34:00 AM (#926642)
冬眠状态通行证 ~约定的天堂~

级别:3
诞生:1/4/2012
“我地不如系一齐咯,好唔好啊?”
“唔好”
“点解?”
“我承认,我系好中意你,所以我对你甚至比对自己都好,呢的我都系心甘情愿咁去做,但系,我好清楚,感动同爱情无关,其实我知道我唔系你中意个类型,呢一刻你话同我系埋一齐,可能只系比我噶付出所感动,又或者只不过大家心累了,想稳个膊头挨下而分唔清感动定系爱情,我同你甘耐,你都知道我好中意你,假如真系可以噶话,我地早就系一齐了,而唔系等到宜家。假如真系同你系埋一齐噶话,日后你遇到一个心仪噶对象,你会选择离开,到左个阵或者我地可以再见亦是朋友,但是真系到左个阵,我同你就会变得尴尬了,咁样噶话我就连想同你暧昧一下噶资格都无了。其实,宜家咁样,我可以系你身边,或者你迟的稳到中意噶人噶时候,我系旁边睇住你地日出日落,见到你开心咁生活,其实我已经够了。”
“你真系好傻。”
“呵呵,我知道啊,唔系饮醉我都唔会同你讲呢的也啦,我其实知道你内心好孤单,你日日咁去玩,只系想掩饰个种孤单啧,所以我想你知道一样也,全世界背叛左你都好,至少仲有我系度。但系,呢的也,与爱情无关,至少,呢的只系属于我自己噶爱情。”
点击统计:5877 责任编辑:kinger
1/19/2012 1:59:00 AM (#15012481)
冬眠状态通行证 宝鱼

级别:71
诞生:10/28/2007
与情绪有关。
1/19/2012 9:26:00 AM (#15012695)
黄金通行证 bo

级别:30
诞生:6/21/2004
好像曾经也遇到这样的事,可能你不是他的菜!
1/19/2012 9:26:00 AM (#15012696)
黄金通行证 bo

级别:30
诞生:6/21/2004
好像曾经也遇到这样的事,可能你不是他的菜!
7/30/2012 4:31:00 PM (#15343579)
冬眠状态通行证 错爱~

级别:20
诞生:6/4/2011
你们都寂寞了吧
7/30/2012 11:22:00 PM (#15344097)
高级通行证 爱老熊

级别:81
诞生:11/22/2005
据说,每个男人在找到他心爱的男人前都会误以为自己喜欢女人
4/26/2014 6:26:00 PM (#15996250)
普通通行证 刘君健

级别:32
诞生:3/3/2012
下次與愛情有關嗎?
4/26/2014 9:18:00 PM (#15996332)
冬眠状态通行证 08910891

级别:87
诞生:2/6/2007
与爱情无关
[1]